ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 1988 ιδρύθηκε η εταιρεία παρ μπριζ “ AUTO GLASS PROFIS ” από τους αδελφούς Σαββίδη στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Αντικείμενο της λειτουργίας της ήταν η αντικατάσταση παρμπρίζ σε κάθε είδους οχήματα.Μετά από είκοσι χρόνια απόκτησης εμπειριών και τεχνογνωσίας, ιδρύεται στην Ελλάδα η εταιρεία παρμπρίζ « AUTOGLASS NORDHELLAS » στο Στρυμονικό Σερρών 70 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη.

Το 2013 η « AUTOGLASS NORDHELLAS ΑΦΟΙ ΣΑΒΒΙΔΗ Ο.Ε » ανοίγει υποκατάστημα και στην Θεσσαλονίκη Γιαννιτσών 238 (πίσω από το ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ). Από τότε, μοναδικός στόχος της εταιρείας έχει καταστεί ο συνεχής εκσυγχρονισμός των μεθόδων λειτουργίας της, η διαρκής ενημέρωση σε τεχνολογικά θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο εργασίας της καθώς και η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

Η επιχείρηση στεγάζεται σε άρτια διαμορφωμένο χώρο 4.000 τ.µ πίσω από τα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ έχοντας ως μοναδικό προνόμιο την άμεση εξυπηρέτηση του επαγγελματία αυτοκινητιστή αλλά και όχι μόνο. Ο εσωτερικός μας χώρος , έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει ως και 10 λεωφορεία.

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση παρμπρίζ σε κάθε είδους οχήματα, επιβατικά ΙΧ, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ, μηχανήματα και σκάφη και σας εγγυόμαστε την βέλτιστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Το κέντρο τους ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης. Γι’αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του αφουγκράζοντας  κάθε του απαίτηση για να του παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για κάθε υπηρεσία ή προϊόν που τον ενδιαφέρει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ερχόμενος προς τις εγκαταστάσεις μας, είτε μέσω τηλεφώνου , email ή και ακόμη στο facebook. Προσπαθούμε να εκσυγχρονιζόμαστε συνεχώς κάνοντας την επικοινωνία μαζί σας ακόμη και πιο εύκολη και γρήγορη. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του πελάτη, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας καθώς και στην άμεση εξυπηρέτηση του.
Μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναζητάμε την κριτική σας για να γίνουμε καλύτεροι.